0

Information

Posted by mso06 on 10 januari, 2017 in Information från skolan, Trean, Tvåan |

Hej!

Då var det dags igen för en ny termin med nya utmaningar.

Imorgon ska vi åka skridskor och då kommer eleverna att få träffa Jazze som kommer att vara ansvarig för idrotten och även jobba på fritids. Anna – Lisa är också ny på fritids. Hon kommer att jobba på eftermiddagarna och stänga måndag – torsdag.

Vi har fått göra om schemat lite eftersom vi har fått ny personal, så alla elever får med sig ett schema hem imorgon. Från v.8 är det bad på torsdagar för åk.2 och då kommer de att gå långdag. Badbussen brukar vara tillbaka ca kl:14:10 så då går man hem eller upp till fritids. Ska man åka buss så får man åka bussen som går kl14:30.

Bra att veta!

v.9 Sportlov

v.12  23/3 Studiedag

v.16 Påsklov

v.23 5/6 Lovdag

v.24  16/6 Skolavslutning

 

Hälsningar Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2013-2017 linghedf3 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.